publishing

 

EDITARE

Scurt Istoric

Misiune

 

Oferte de pret

Catalog

 

Cabinet

Suport clienti

 

Conditii

Inregistrare

Pornind de la fondare „GAROMONT STUDIO” treptat își lărgește spectrul de servicii oferite. Astfel in 2008 compania dezvolta domeniul Editorial. Acest fapt este conditionat de numeroasele adresări care parvin de la Autorii de carte cu diverse viziuni si experiență.
ÎNCEPAND CU 1 CARTE - este sloganul pe care GAROMONT nu doar îl promovează, ci îl îmbrățișează cu tot adinsul. Acest lucru a devenit posibil deoarece Editura a dezvoltat o tipografie cu ciclul închis care se bazează pe tehnologii moderne ce permite tiparul productiei de carte intr-un singur exemplar.
Autori au obținut posibilitatea de ași vedea lucrările finisate într-un format de carte, cu toate caracteristicile pe care le întrunește o carte. Înregistrate la C.N.C.
Companiile au primit posibilitatea de a edita Ghidurile de instruire pentru angajați, registre pentru Instrucțiuni, ghiduri de utilizare pentru articole cu un număr limitat.
Editurile pot fără a suporta costuri mari care reiese din condițiile tipografiilor clasice sa scoată la lumina zilei Titluri noi pentru a fi prezentate, testate pe publicul ținta.

 

Aici puteti face o donatie. Aceste Donatii sunt destinate pentru plantatii noi de copaci. Donezi pentru ca iti pasa.

DESIGN

Scurt Istoric

Misiune

Portofoliu

Echip

 

My Acount

Customer suports

Termeni si notiuni

Contacte

PROMOTION

Scurt Istoric

Misiune

Portofoliu

Echipa

 

Produse PROMO

Customer suports

Termeni si notiuni

Contacte

Tel (+373) 22 508 616 Fax (+373) 22 508 617 garomont@promovare.md

Copiright 2017. All right reserved.